Kies een partner
die bij je past

Mens en Relatie voor de vrouw die op zoek is naar een vrouw

Vrouw zoekt vrouw. Ben je als vrouw op zoek naar een andere leuke vrouw om een vaste relatie mee op te bouwen? Mens & Relatie helpt je daarmee. Wij bemiddelen al ruim 30 jaar tussen mensen die een relatie zoeken. Wij bemiddelen zowel in hetero relaties als in homo relaties.
Het kan lastig zijn om mete behulp van een dating-app of dating site een leuke vrouw tegen te komen waarmee het klikt. En je bent er lang niet altijd zeker van of diegene waarmee jij wil daten ook echt op zoek is naar een vaste relatie. Het is altijd weer afwachten of het achteraf echt de moeite waard is geweest een afspraak te maken.

Mens & Relatie helpt om voor jou de ideale dates te organiseren. Met vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een vrouw om een langdurige relatie mee op te bouwen. Met vrouwen waarvan het zeer waarschijnlijk is dat het echt klikt.
Wij zijn meer dan een datingsite voor lesbiennes en homo’s en we gaan anders te werk dan een regulier datingbureau. Wij gaan voor jou op zoek naar een vrouw waarmee het ook echt klikt, een partner voor de lange termijn.

Persoonlijke benadering

Mens & Relatie heeft zich gespecialiseerd in de relatiebemiddeling tussen vrouwen. Het verschil met andere bureaus is met name dat wij al onze klanten persoonlijk kennen. Voorafgaand aan onze zoektocht heb je een persoonijk gesprek met één van onze consulenten. Dit is doorgaans de consulent die het dichtst bij jou in de buurt woont. Tijdens het gesprek hebben we het over jouw voorkeuren, jouw dating geschiedenis, en wat voor kwaliteiten je zoekt in een relatie. De consulent maakt op basis hiervan een profielschets. Op basis hiervan gaat de consulent op zoek naar een leuke date, een vrouw die net als je een vaste realtie wenst. Een vrouw waarvan wij denken dat zij goed bij jou past.

werkt met consulenten die ruime ervaring hebben met relatiebemiddeling. De consulent die je krijgt toegewezen komt bij jou uit de regio. De consulent werkt samen met collega’s uit de omliggende regio’s, met een kantoorteam en met een relatie psycholoog. Door deze werkwijze heb je zowel direct persoonlijk contact met de consulent als het voordeel van een groot landelijk bureau. De profielen van de vrouwen die zich bij ons hebben ingeschreven worden handmatig samengesteld, met al onze klanten maken wij persoonlijk kennis.

werkwijze ‘vrouw zoekt vrouw’

Onze consulenten zoeken in eerste instantie binnen hun eigen klanten bestand en sociale netwerk in de regio. Zodra wij een leuke single vrouw hebben gevonden voor jou, kun je cnontact met haar leggen. Samen maak je een afspraak, om te kijken of het klikt. Wanneer wij niet de perfecte vrouw voor jou kunnen vinden in de omgeving van jouw voorkeur, dan gaan wij in overleg zoeken in aangrenzende regio’s.

Met een nationaal netwerk aan vrijgezelle vrouwen weten we zeker dat we ook voor jou een hele leuke partner kunnen vinden. Wij willen dus graag voor jou aan de slag. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze cliënten een serieuze partner gevonden!

Val je op vrouwen?

Val je op vrouwen en ben je op zoek naar een nieuwe partner? Al jarenlang helpen wij mensen aan serieuze en duurzame relaties voor de lange termijn. Neem vrijblijvend contact op dan kunnen we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.
Maak een afspraak

Het vinden van een partner begint bij jou

Met een nationaal netwerk aan vrijgezelle vrouwen weten we zeker dat we ook voor jou een hele leuke partner kunnen vinden. Wij willen dus graag voor jou aan de slag. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze cliënten een serieuze partner gevonden!